Михаил Миков ще обсъди с млади социалисти перспективите пред БСП и България 

Янр 15, 2016 Новини БСП 0 2238

На среща в Плевен лидерът на левицата ще връчи членски карти на новоприети младежи

Председателят на БСП Михаил Миков, народни представители от Парламентарната група на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и членове на Изпълнителното бюро на партията ще участват в регионална среща на младите социалисти в Плевен. Форумът, който ще се проведе на 16 и 17 януари в хотел „Ростов“, е организиран от областния лидер на Младежкото обединение в БСП Стефан Бурджев. Той ще събере представители на младежките организации от Видин, Враца, Монтана, Русе, Велико Търново, Габрово и Ловеч. 

    Първият панел ще започне от 14:00 часа в събота и ще се проведе с участието на социолога Борис Попиванов. Темата, която ще се дискутира е „Политическите процеси в България и Европа”. 

    Вторият панел е озаглавен „Предизвикателствата пред БСП” и в него ще се включат председателят на Младежкото обединение в БСП Вероника Делибалтова, организационният секретар на партията Станислав Владимиров и Стефан Стефанов, член на Изпълнителното бюро на Националния съвет. В рамките на дискусията, която ще започне в 16 часа, ще бъдат обсъдени вътрешнопартийни процеси, организационни въпроси и перспективите пред БСП. 

    В дебатите участие ще вземе и лидерът на социалистите Михаил Миков. В началото на втория панел председателят на БСП ще връчи членски карти на новоприети млади социалисти.   

    В неделя, 17 януари, организаторите и участниците ще дадат пресконференция, на която ще запознаят представителите на медиите с хода и резултатите от регионалната младежка среща. Началният час на брифинга е 11:00.